Bravčové soté po temešvársky

Hodnotenie (4.7/5)
28
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Výborné bravčové mäso ako soté so zeleninouDeni
Kuchár/ka: Deni
videní 3950
24.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčové stehno (alebo karé)
300 g Fazuľka
2 KS Cibuľa
100 g Slanina
2 strúčik Cesnak
1 KS Paprika biela
1 KS Paradajka
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie
Postup prípravy pre Bravčové soté po temešvársky
  1. 1

    Bravčové mäso si nakrájame na kocky, tak isto aj cibuľku, slaninku, papriku a paradajku.

  2. 2

    Na panvici opražíme slaninu, do zlatistá, pokrájanú na kúsky. Pridáme cibuľku a smažíme do sklovitá. Pridáme pretlačený cesnak a rascu. Všetko spolu restujeme cca 1 minútku.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Rybacia pomazánka
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Kura na paprike
Mäsové guľky
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Vajíčková nátierka so zelerom
Zemiakový guláš so špekačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf