Bravčové soté po temešvársky

Hodnotenie (4.8/5)
25
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové soté po temešvársky
Kuchár/ka: Deni
videní 1407
24.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčové stehno (alebo karé)
300 g Fazuľka
2 KS Cibuľa
100 g Slanina
2 strúčik Cesnak
1 KS Paprika biela
1 KS Paradajka
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
2 PL Múka hladká
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie
Postup prípravy pre Bravčové soté po temešvársky
  1. 1

    Bravčové mäso si nakrájame na kocky, tak isto aj cibuľku, slaninku, papriku a paradajku.

  2. 2

    Na panvici opražíme slaninu, do zlatistá, pokrájanú na kúsky. Pridáme cibuľku a smažíme do sklovitá. Pridáme pretlačený cesnak a rascu. Všetko spolu restujeme cca 1 minútku.

  3. 3

    Následne pridáme nakrájanú papriku, paradajku a restujeme cca 7 minút. Potom pridáme mäsko, soľ, korenie a podlejeme trochou vody. Prikryjeme a necháme na panvici kým mäsko nezmäkne.

  4. 4

    Ak je mäsko už mäkké pridáme zelené fazuľky. Ak máme zelené fazuľky čerstvé zo záhradky pridáme ich skôr aby stihli zmäknúť.

  5. 5

    Kyslú smotanu zmiešame s trochou vody a múkou, dobre rozmiešame a pridáme do mäska. Necháme ešte povariť 2-3 minútky a fajnový obed máme hotový. Ako príloha sa hodia opekané zemiaky, ryža alebo hranolky. Prajem dobrú chuť.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cisárske trhance inak
Granadiersky pochod s párkom
Omeleta so šunkou
Skvelý vajíčkový pampúch ako výdatné raňajky
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Kapustnica
Jánošíkov tanier
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf