listok
Dominika Huszáriková

Porcií 6
Minút 180
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 3 428 x
Esterháziho hovädzie pečené

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie mäso na okrajoch niekoľkokrát nakrájajme a jemne rozklepeme. Dochutíme soľou, korením z oboch strán a jednu stranu otočíme do múky. Cibuľu nakrájame na pásiky.

  • Krok 2.

    Na panvici rozohrejeme trochu oleja, položíme mäso pomúčenou stranou nadol a krátko, ale prudko opečieme. Otočíme ju, po 2 minútach ju opäť zdvihneme a vložíme do panvice alebo do pekáča.

  • Krok 3.

    Vo zvyšku po pečení zľahka opečieme cibuľu a podľa potreby napeníme čerstvé maslo. Zalejeme trochou hovädzieho vývaru. Prikryté varíme na miernom ohni alebo vo vyhriatej rúre na 180 ° C 60 - 90 minút, kým nezmäkne. Medzitým každú chvíľu obracajte a podľa potreby pridajte polievku.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept