listok

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  • Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  • Krok 3.

    Zemiaky : Zemiaky umyjeme, pridáme soľ, čierne mleté korenie, sušený cesnak, tymián, rascu a olej. Poriadne premiešame a uložíme na plech. Prikryjeme alobalom a pečieme 3 hodinky pri 200 °C spolu v jednej rúre s mäsom.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept