x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 200 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Lenka Siváková
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme: Mäso

  • Zemiaky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  • Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  • Krok 3.

    Zemiaky : Zemiaky umyjeme, pridáme soľ, čierne mleté korenie, sušený cesnak, tymián, rascu a olej. Poriadne premiešame a uložíme na plech. Prikryjeme alobalom a pečieme 3 hodinky pri 200 °C spolu v jednej rúre s mäsom.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.