Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 200 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Lenka Siváková
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme: Mäso

  • Zemiaky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  • Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.