Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi

Lenka Sivakova

Porcií 4
Minút 200
Náročnosť Stredná

(4 / 5)
Videné: 24 686 x
slide

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  • Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept