Pečená krkovička, kapusta s karamelom, domáca knedľa

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 180 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Lenka Siváková
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme: Mäso

  • Kapusta

  • Domáca knedľa

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Krkovička : Na pekáč si dáme trochu oleja alebo masti. Poukladáme osolenú a okorenenú krkovičku, pokrájanú na 1 cm plátky. Posypeme rascou a poukladáme cibuľu. Trochu podlejeme, dáme alobal na vrch. Pečieme na 170 °C , 3 hodiny.

  • Krok 2.

    Kapusta : Z cukru spravíme karamel. Pridáme masť a zalejeme vodou. Pridáme rascu a kapustu osolíme a okoreníme. Dusíme do mäkka. Nakoniec dochutíme octom.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.