x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Bakoňské kotlety s domácimi haluškami

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 40 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Štefan Halász
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Celé jedlo som robil na jednej panvici. Panvicu s olejom som rozohrial. Pridal nakrájané šampiňóny, opražil do hneda a dal na bok.

  • Krok 2.

    V tej istej panvici som opražil na menšie kocky nakrájanú slaninu a dal na bok.

  • Krok 3.

    Jemne naklepané karé som osolil a okorenil podľa chuti, a obalil v hladkej múke. Vo výpeku, ktorý ostal v panvici som sprudka opiekol zoboch strán karé a dal na bok.

  • Krok 4.

    V tom istom výpeku som spenil nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom. Pridal som nakrájanú paradajku, papriku, korenie, červenú mletú papriku a všetko spolu som opražil.

  • Krok 5.

    Do panvice som vrátil karé, slaninu a šampiňóny, podlial som vývarom a dusil 20 minút.

  • Krok 6.

    Pred koncom som jedlo dochutil majoránkou a zahustil s kyslou smotanou.

  • Krok 7.

    Podávame s maslovými haluškami. Dobrú chuť!

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.