Maďarský guláš s domácou knedľou

slide
(4.57 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Najemno nakrájanú cibuľu a 4 strúčiky cesnaku (na 1kg hovädzieho mäsa) osmažíme do hneda na bravčovej masti, pridáme mletú červenú papriku - aj štipľavú aj sladkú.

  • Krok 2.

    Premiešame a tiež pridáme 3 lúpané paradajky. Takto si spravíme taký krémový základ. Teraz pridáme na kocky nakrájané hovädzie (predné) mäso.

  • Krok 3.

    Osolíme, pridáme korenie, dochutíme s mletou rascou a podlejeme s hovädzím vývarom.

  • Krok 4.

    Teraz dusíme cca 2,5 hod. do mäkka, v polovici som k mäsu pridal nakrájanú svetlú, zelenú papriku a červenú kapiu.

  • Krok 5.

    Podávame s obľúbeným knedlíkom ... dobrú chuť. U mňa padla vhodne domáca knedľa

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.