Bravčové karé na smotane so zeleninou a cestovinami

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Halász Peca István
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Plátky som posolil okorenil a na kačacej masti (môže byť aj bravčová) sprudka opiekol z obidvoch stranách. Orestované plátky dáme na bok.

  • Krok 2.

    Na tom výpeku som orestoval najemno nakrájanú cibuľu s cesnakom, pridal zeleninu, kyslé uhorky a podlial s vývarom. Ak nemáte vývar tak vodou.

  • Krok 3.

    Teraz môžeme omáčku dochutiť soľou, korením. Ja som pridal ak 3ks nového krenia. Necháme omáčku prevariť a vrátime plátky otestovaného bravčového karé. Nakoniec zahustíme smotanou min.30 %., na zjemnenie som pridal maslo a dochutil dijónskou horčicou.

  • Krok 4.

    Podávame s obľúbenou cestovinou

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.