Videné: 2 659 x
Mäso osolíme, okoreníme korením, bazalkou, oregánom, medvedím cesnakom, poriadne premiešame a necháme odstáť aspoň 15 minút aby sa spojili chute. Gril alebo grilovaciu panvicu pokvapkáme olejom a na rozpalený dáme placky mäsa. Urobíme ich trocha väčšie keďže sa po upečení stiahnu. Pečieme 5 minút z jednej strany a asi 3 minúty z druhej strany. Na horúci dáme plátok syra a preložíme na tanier. Necháme trocha odstáť.
Žemle rozrežeme a dáme pred naplnením asi na minútku opiecť na panvičku. Opečené si natrieme podľa chuti nejakým dresingom alebo horčicou (ja som si dala cibuľovo cesnakový dresing), obložíme zeleninkou akou chceme, v našom prípade to bol ľadový šalát, cibuľa, paradajka, uhorka, a medzi to dáme pripravené mäsko.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.