Kuracie prsia na prírodno so šampiňónovou omáčkou s cestovinami tagliatelle... Veľmi jednoduché a chutné jedlo na každú príležitosť
Na masle a na olivovom oleji som orestoval 2 šalotky nadrobno a 2 strúčiky cesnaku, pridal som šampiňóny, soľ, korenie a podlial s vínom.
Varením som nechal alkohol odpariť, podlial som s vývarom a dusil cca 10 min. Ďalej som zahustil a zároveň zjemnil smotanou a maslom.
Pridal petržlenovú vňať, kuracie prsia, ďalej som dosolil a dokorenil podľa chuti. Z prudka opečieme na horúcej panvici a prsia pridáme k omáčke. Ďalej ich už spolu len na chvíľu prevaríme. Jedlo som dochutil šťavou z limetky. Podávame s cestovinou tagiatelle :) Dobrú chuť
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept