Bravčové stehno na zeleninovej omáčke s cestovinou

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
My sme si dnes pochutili na br. stehne na zeleninovej omačke z cestovinkouELA
Kuchár/ka: ELA
videní 487
25.11.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Bravčové stehno
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Múka hladká
  Bravčová masť (na osmahnutie)
1 KS Cibuľa (nadrobno)
2 strúčik Cesnak
2 KS Mrkva (na kocky)
1 KS Petržlen (na kocky)
1/2 KS Zeler (na kocky)
  Vývar (na podliatie)
1 KS Bobkový list
  Karí korenie (podľa chuti)
2 PL Horčica plnotučná
1 PL Worcestrová omáčka
1 PL Maslo
  Cestoviny
Postup prípravy pre Bravčové stehno na zeleninovej omáčke s cestovinou
  1. 1

    Br. Stehno narežeme na plátky vyklepeme osolíme okoreníme obalíme jemne v hl. múke zprudka osmahneme na masti z každej strany mäsko vyberieme a vo výpeku si osmahneme.

  2. 2

    1 cibuľku nadrobno, v strúčiky cesnaku nadrobno, 2 mrkvičky na kocky, 1 petržlen, pol menšieho zeleru podlejeme vývarom pridáme bobkový list, nové korenie, karí korenie, cele čierne korenie ja to dávam do sitka nemusím loviť.

  3. 3

    Potom dusíme do mäkka mäsko vyberieme zeleninu rozmixujeme vrátime mäsko pridáme 2 lyžice plnotučnej horčice, 1 lyžicu worcestru, a ja dávam ešte 1 na jemno postrúhame mrkvu aby to bolo vidieť a nakoniec zjemníme lyžicou masla.

  4. 4

    Podávame s obľúbenou cestovinou :) Dobrú chuť

Zdroj: ELA

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kurací mix
Citrónové rezy
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré
Tekvicový prívarok
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Pečený bôčik s dusenou karí mrkvou
Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Hamburger z mletého mäsa
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie