Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
700 g | Bravčové stehno |
  | Soľ (podľa chuti) |
  | Čierne korenie mleté (podľa chuti) |
  | Múka hladká |
  | Bravčová masť (na osmahnutie) |
1 KS | Cibuľa (nadrobno) |
2 strúčik | Cesnak |
2 KS | Mrkva (na kocky) |
1 KS | Petržlen (na kocky) |
1/2 KS | Zeler (na kocky) |
  | Vývar (na podliatie) |
1 KS | Bobkový list |
  | Karí korenie (podľa chuti) |
2 PL | Horčica plnotučná |
1 PL | Worcestrová omáčka |
1 PL | Maslo |
  | Cestoviny |
Br. Stehno narežeme na plátky vyklepeme osolíme okoreníme obalíme jemne v hl. múke zprudka osmahneme na masti z každej strany mäsko vyberieme a vo výpeku si osmahneme.
1 cibuľku nadrobno, v strúčiky cesnaku nadrobno, 2 mrkvičky na kocky, 1 petržlen, pol menšieho zeleru podlejeme vývarom pridáme bobkový list, nové korenie, karí korenie, cele čierne korenie ja to dávam do sitka nemusím loviť.
Potom dusíme do mäkka mäsko vyberieme zeleninu rozmixujeme vrátime mäsko pridáme 2 lyžice plnotučnej horčice, 1 lyžicu worcestru, a ja dávam ešte 1 na jemno postrúhame mrkvu aby to bolo vidieť a nakoniec zjemníme lyžicou masla.
Podávame s obľúbenou cestovinou :) Dobrú chuť