Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
700 g | Bravčové stehno |
  | Soľ (podľa chuti) |
  | Čierne korenie mleté (podľa chuti) |
  | Múka hladká |
  | Bravčová masť (na osmahnutie) |
1 KS | Cibuľa (nadrobno) |
2 strúčik | Cesnak |
2 KS | Mrkva (na kocky) |
1 KS | Petržlen (na kocky) |
1/2 KS | Zeler (na kocky) |
  | Vývar (na podliatie) |
1 KS | Bobkový list |
  | Karí korenie (podľa chuti) |
2 PL | Horčica plnotučná |
1 PL | Worcestrová omáčka |
1 PL | Maslo |
  | Cestoviny |
Br. Stehno narežeme na plátky vyklepeme osolíme okoreníme obalíme jemne v hl. múke zprudka osmahneme na masti z každej strany mäsko vyberieme a vo výpeku si osmahneme.
1 cibuľku nadrobno, v strúčiky cesnaku nadrobno, 2 mrkvičky na kocky, 1 petržlen, pol menšieho zeleru podlejeme vývarom pridáme bobkový list, nové korenie, karí korenie, cele čierne korenie ja to dávam do sitka nemusím loviť.