x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Grilované koleno s domácimi hranolkami

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 240 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Iveta Lapinová
Pozor Súťaž!
Vianočná súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na :

Skončilo sa leto a s ním aj sezóna grilovačiek... S letom sa však treba patrične rozlúčiť a tento recept sa mi zdá na to celkom vhodný


Potrebujeme:

  • Marináda:

  • Domáce hranolky:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Koleno umyjeme a dáme do väčšieho hrnca. Zalejeme vodou, pridáme 2 čajové lyžičky soli, 3 ks bobkový list a dáme variť. Varíme na pomalom ohni do mäkka približne 3-4 hodiny. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho von, necháme asi pol hodiny vychladnúť.

  • Krok 2.

    Potom ho na koži pozdĺžne narežeme, potrieme marinádou, vložíme do misy, uzavrieme a necháme do druhého dňa v chlade. Druhý deň koleno trochu od marinády očistíme a dáme ho grilovať na 40 minút.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.