koložvárska kapusta

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
75 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 90
27.09.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Mleté mäso
500 g Kapusta kyslá
2 PL Cukor kryštálový
200 g Ryža
400 ml Kyslá smotana
1 KS Cibuľa
5 strúčik Cesnak
2 PL Olej slnečnicový
2 ČL Červená paprika sladká
1 ČL Červená paprika pálivá
2 ČL Rasca mletá
  Soľ
  Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre koložvárska kapusta
  1. 1

    Ryžu si uvaríme (nie v sáčkoch, treba klasickú). Cibuľu nakrájame na drobno. Kapustu premyjeme a nakrájame na drobno. Do hrnca dáme olej a cukor a miešame pokiaľ sa cukor neroztopí a pridáme cibuľu. Pridáme kapustu, trochu podlejeme a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Na panvici rozohrejeme olej pretlačený cesnak a pridáme mäso.Maso restujeme kym sa uplne nerozpadne. Posolime ho, okorenime cerstvo mletym korenim. Prisypeme obidve mlete papriky a podlejeme vriacou vodou. Dusíme do mäkka, ale aby mäsku ostala šťava.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jablková torta - nepečená
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Špagety s hlivou a mrkvový šalát
Cisárske trhance inak
Holúbky - plnená kapusta
Penne so syrovou omáčkou
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Jelenie stehno na víne
Bravčové soté po temešvársky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie