Špenátové halušky s kuracím mäsom

Hodnotenie (4.9/5)
14
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Špenátové halušky s kuracím mäsom v syrovo cesnakovej omačkeLucia
Kuchár/ka: Lucia Trojanová
videní 3229
26.09.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5 PL Múka polohrubá (plných)
1 KS Zemiaky (Nastrúhaný)
  Soľ (podľa chuti)
1 KS Vajce
250 g Špenát mrazený
1 strúčik Cesnak
Kuracie v syrovej omáčke:
Množstvo Ingrediencia
500 gKuracie prsia
 Soľ (podľa chuti)
 Korenie (podľa chuti)
 Sójová omáčka (podľa chuti)
1 balenieSmotana na šľahanie (33%)
5 KSTavený syr (v črievku, karička)
1 strúčikCesnak
Postup prípravy pre Špenátové halušky s kuracím mäsom
  1. 1

    Z rozmrazeného špenátu, múky, vajec, prelisovaného cesnaku, nastruhaneho zemiaku a soli vypracujeme cesto.

  2. 2

    Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, osolíme ju a pridáme do nej lyžicu oleja. Keď voda zovrie, pretrieme do nej cesto cez sito na halušky. Halušky varíme približne 7 až 10 minút (vyplávajú na povrch).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Lucia Trojanová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Karamelovo - kávové rezy
Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Cesnaková polievka
Špagety s mletým mäsom a olivami
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie