Špenátové halušky s kuracím mäsom

Hodnotenie (5/5)
9
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Špenátové halušky s kuracím mäsom v syrovo cesnakovej omačkeLucia
Kuchár/ka: Lucia Trojanová
videní 1872
26.09.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5 PL Múka polohrubá (plných)
1 KS Zemiaky (Nastrúhaný)
  Soľ (podľa chuti)
1 KS Vajce
250 g Špenát mrazený
1 strúčik Cesnak
Kuracie v syrovej omáčke:
Množstvo Ingrediencia
500 gKuracie prsia
 Soľ (podľa chuti)
 Korenie (podľa chuti)
 Sójová omáčka (podľa chuti)
1 balenieSmotana na šľahanie (33%)
5 KSTavený syr (v črievku, karička)
1 strúčikCesnak
Postup prípravy pre Špenátové halušky s kuracím mäsom
  1. 1

    Z rozmrazeného špenátu, múky, vajec, prelisovaného cesnaku, nastruhaneho zemiaku a soli vypracujeme cesto.

  2. 2

    Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, osolíme ju a pridáme do nej lyžicu oleja. Keď voda zovrie, pretrieme do nej cesto cez sito na halušky. Halušky varíme približne 7 až 10 minút (vyplávajú na povrch).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Lucia Trojanová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Kokosový obaľovaný koláč
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Kuracie placky so šanpiňónmi
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie