Špenátové halušky s kuracím mäsom

Lucia Trojanová

Porcií 4
Minút 50
Náročnosť Nízka

(4.71 / 5)
Videné: 31 214 x
slide

Komentár kuchára

Špenátové halušky s kuracím mäsom v syrovo cesnakovej omačke


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Z rozmrazeného špenátu, múky, vajec, prelisovaného cesnaku, nastruhaneho zemiaku a soli vypracujeme cesto.

  • Krok 2.

    Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, osolíme ju a pridáme do nej lyžicu oleja. Keď voda zovrie, pretrieme do nej cesto cez sito na halušky. Halušky varíme približne 7 až 10 minút (vyplávajú na povrch).

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept