Špenátové halušky s kuracím mäsom

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 50 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Lucia Trojanová
(4.87 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Špenátové halušky s kuracím mäsom v syrovo cesnakovej omačke


Potrebujeme:

  • Kuracie v syrovej omáčke:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Z rozmrazeného špenátu, múky, vajec, prelisovaného cesnaku, nastruhaneho zemiaku a soli vypracujeme cesto.

  • Krok 2.

    Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, osolíme ju a pridáme do nej lyžicu oleja. Keď voda zovrie, pretrieme do nej cesto cez sito na halušky. Halušky varíme približne 7 až 10 minút (vyplávajú na povrch).

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.