Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
2 KS | Cuketa (stredne veľké, nahrubo nastrúhať aj so šupkou, vo finále toho boli asi 3 hrnčeky) |
5 strúčik | Cesnak (prelisovať) |
2 KS | Cibuľa (na kocky) |
250 g | Tvrdý syr (na kocky) |
300 g | Údené mäso |
1/3 hrnček | Olej |
1 hrnček | Múka hrubá (alebo detská krupica) |
1 balíček | Kypriaci prášok do pečiva |
2 PL | Petržlenová vňať (nasekaná) |
4 KS | Vajce |
1 ČL | Soľ |
  | Korenie (podľa chuti) |
  | Majorán (podľa chuti) |
Zmiešať a naliať do masťou vymasteného a hrubou múkou vysypaného menšieho pekáča (ja som mala formu 32x22cm vnútorný rozmer).
Piecť asi 1 hodinku na 180 stupňov.