Zemiaky na kyslo s fašírkou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 651
26.05.2020
Potrebujeme:Prívarok
Množstvo Ingrediencia
5 KS Zemiaky (väčšie)
4 KS Bobkový list
  Nové korenie
250 ml Smotana na varenie
3 PL Múka hladká
1 KS Cibuľa
3 PL Ocot
Fašírky
Množstvo Ingrediencia
500 gMleté mäso
 Strúhanka
2 strúčikCesnak
1 KSVajce slepačie
 Čierne korenie mleté
 Červená paprika sladká
 Soľ
 Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Zemiaky na kyslo s fašírkou
  1. 1

    Zemiaky dame varit iba tak aby boli zakryte vodou s bobkovým listom a ošúpanou cibuľou a novým korenim. Osolíme. Keď vru asi 5 minút vyberieme cibuľu. Keď sú polomäkké zemiaky, pridame smotanu na varenie s rozmiešanymi 3 PL hladkej múky. Pridame ocot. Dochutime a hotovo.

  2. 2

    Fašírky pripravíme s 0.5kg mletého mäsa, 1 vajca, mletej červenej papriky,soli, mleteho korenia, 2 strucikmi pretlačeneho cesnaku ( kto ma rad môže dat aj cibuľu na drobno) a struhanky. Vytvarujeme fasirky a opečieme na oleji. Ak nám nedržia v kope, znamená, ze je malo strúhanky.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Domáca zmrzlina
Špenátová polievka so smotanou
Zemiakový guláš so špekačkou
Mandarinkové kocky
Fliačky s hlávkovou kapustou
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
Kari kura so syrovou omáčkou
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie