Zemiaky na kyslo s fašírkou

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 30 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:Prívarok

  • Fašírky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky dame varit iba tak aby boli zakryte vodou s bobkovým listom a ošúpanou cibuľou a novým korenim. Osolíme. Keď vru asi 5 minút vyberieme cibuľu. Keď sú polomäkké zemiaky, pridame smotanu na varenie s rozmiešanymi 3 PL hladkej múky. Pridame ocot. Dochutime a hotovo.

  • Krok 2.

    Fašírky pripravíme s 0.5kg mletého mäsa, 1 vajca, mletej červenej papriky,soli, mleteho korenia, 2 strucikmi pretlačeneho cesnaku ( kto ma rad môže dat aj cibuľu na drobno) a struhanky. Vytvarujeme fasirky a opečieme na oleji. Ak nám nedržia v kope, znamená, ze je malo strúhanky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.