x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou

Danula Vašíčková

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 10 057 x
slide

Komentár kuchára

Tak dneska jsme ten oběd malinko odlehčili a vypadá to s trochou nadsázky i docela zdravě. Co říkáte? A nebojte se, náš "čínský" plátek je, co se promoření týče, naprosto negativní.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso očistíme a každý rezeň prekrojíme napoly, z oboch strán osolíme, obalíme v zmesi Solamylu, mletej papriky a Vegety a ihneď smažíme v panvici na oleji z oboch strán. Keď majú plátky zvrchu pevnú krustu, zastrekneme je sójovou omáčkou a ľahko podlejeme.

  • Krok 2.

    Obrátime, aby nasiakli aj z druhej strany, stlmíme platňu a necháme ich chvíľku dusiť. Potom vyberieme, výpek zaprášime troškou zvyšné obaľovacej zmesi, pokvapkáme sojovkou a troškou vody a rozmiešame, aby vznikol kompaktný sos.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept