Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tak dneska jsme ten oběd malinko odlehčili a vypadá to s trochou nadsázky i docela zdravě. Co říkáte? A nebojte se, náš "čínský" plátek je, co se promoření týče, naprosto negativní.Danula
videní 2478
30.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (vykostené, alebo prsia)
2 PL Solamyl
1 ČL Červená paprika sladká
1 ČL Vegeta
  Soľ (podľa chuti)
  Sójová omáčka (podľa chuti)
  Pitná voda
Kuskus:
Množstvo Ingrediencia
250 gKuskus (podľa chuti)
 Soľ (podľa chuti)
 Cibuľa
 Pór
 Mrazená zelenina
Postup prípravy pre Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
  1. 1

    Mäso očistíme a každý rezeň prekrojíme napoly, z oboch strán osolíme, obalíme v zmesi Solamylu, mletej papriky a Vegety a ihneď smažíme v panvici na oleji z oboch strán. Keď majú plátky zvrchu pevnú krustu, zastrekneme je sójovou omáčkou a ľahko podlejeme.

  2. 2

    Obrátime, aby nasiakli aj z druhej strany, stlmíme platňu a necháme ich chvíľku dusiť. Potom vyberieme, výpek zaprášime troškou zvyšné obaľovacej zmesi, pokvapkáme sojovkou a troškou vody a rozmiešame, aby vznikol kompaktný sos.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Párky v lístkovom ceste alebo domáci hot-dog
Kuracie na paprike s haluškami
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Mexické hovädzie mäso
Koláčik Zebra ako kvapkaná torta
Cuketové placky fit s tvarohovo-pizza dresingom
Kari kura so syrovou omáčkou
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Pstruh na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf