Hubové rizoto s kuracím mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 588
06.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Kuracie prsia
1 KS Cibuľa šalotka
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej olivový
  Maslo
  Parmezán
0,5 dl Biele víno
  Vývar
1 šálka Ryža (Arborio)
  Šampiňóny (podľa chuti)
Postup prípravy pre Hubové rizoto s kuracím mäsom
  1. 1

    Kuracie prsia osolíme a okoreníme. Z obidvoch strán osmahneme na grilovacej panvici na oliv. oleji. Maximálne však 6 min a necháme si ich bokom. Na zvyšnom olivovom oleji orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme ryžu, pridáme kúsok soli, korenia, huby (nadrobno - podľa chuti) v primeranom množstve a spolu orestujeme.

  2. 2

    Potom pridáme víno a za stáleho miešania varíme, alkohol sa z jedla odparí, potom už len postupne tiež za stáleho miešania podlievať s vývarom kým ryža nebude mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Farfalle so smotanovo-brokolicovou omáčkou
Fazuľky na smotane
Cuketový nákyp so syrom
Bravčová panenka, šampiňónová omáčka a zemiakové pyré
Filet na kôprovej omáčke
Chilli con carne
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Zemiakovo klobásový špíz
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie