Hubové rizoto s kuracím mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 852
06.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Kuracie prsia
1 KS Cibuľa šalotka
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej olivový
  Maslo
  Parmezán
0,5 dl Biele víno
  Vývar
1 šálka Ryža (Arborio)
  Šampiňóny (podľa chuti)
Postup prípravy pre Hubové rizoto s kuracím mäsom
  1. 1

    Kuracie prsia osolíme a okoreníme. Z obidvoch strán osmahneme na grilovacej panvici na oliv. oleji. Maximálne však 6 min a necháme si ich bokom. Na zvyšnom olivovom oleji orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme ryžu, pridáme kúsok soli, korenia, huby (nadrobno - podľa chuti) v primeranom množstve a spolu orestujeme.

  2. 2

    Potom pridáme víno a za stáleho miešania varíme, alkohol sa z jedla odparí, potom už len postupne tiež za stáleho miešania podlievať s vývarom kým ryža nebude mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Krémové hubové (dubákové) rizoto
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Rizoto ako zo školskej jedálne
Bruschetta s feta syrom
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie