Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1507
04.03.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Kuracie prsia
1 KS Bryndza
200 g Šunka
  Pažítka
  Soľ
  Čierne korenie mleté
  Olej olivový
1 PL Maslo
500 ml Kurací vývar
  Citrónová šťava (z jedného citróna)
Postup prípravy pre Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou
  1. 1

    Bryndzu zmiešame s nasekanou pažítkou alebo jarnou cibuľkou, trocha osolíme a okoreníme. Kuracie prsia nakrájame na rezne, cez fóliu jemne naklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Na každý rezeň dáme plátok šunky a rozotrieme trocha pripravenej prindze. Zrolujeme do kapsičky a uchytíme kraje špáradlom.

  2. 2

    Na olivovom oleji opečieme pripravené kuracie kapsičky zo všetkých strán. Potom podlejeme kuracím vývarom a dáme ešte na cca 10 minút do rozohriatej rúry trocha zapiecť. Hotové vyberieme, z rúry, do šťavy pridáme trocha masla a šťavu z citróna na zjemnenie chuti.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie na smotane s ryžou
Uhorkový šalát
Grilované rebrá s cibuľkou
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Zemiaky na kyslo s fašírkou
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou
Výborný patizón
Syrovo-šunková roláda
Domáci kurací Gyros
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie