listok
Mária Fiľakovská

Porcií 4
Minút 70
Náročnosť Nízka

(4.75 / 5)
Videné: 14 960 x
Hovädzie mäso na mrkve

Komentár kuchára

Mali sme doma chuť na hovädzie a tak sme si našli pekný kúsok hovädzieho pliecka a výsledok bol veľmi chutný. :) Vyskúšajte ho aj vy a napíšte do komentáru ako vám chutilo


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na roztopenej bravčovej masti si opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a za občasného miešania dusíme a podľa potreby podlievame vodou. Ak je mäsko takmer mäkké, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, bobkový list a celé nové korenie a na drobno nakrájaný cesnak. Chvíľku ešte dusíme.

  • Krok 2.

    Keď sú mäso a mrkva mäkké, dolejeme viac vody a pridáme na jemno nastrúhaný zemiak čím zahustíme. Dochutíme soľou a korením podľa potreby a podávame napr. s ryžou.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept