Hovädzie mäso na mrkve

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Mali sme doma chuť na hovädzie a tak sme si našli pekný kúsok hovädzieho pliecka a výsledok bol veľmi chutný. :) Vyskúšajte ho aj vy a napíšte do komentáru ako vám chutiloMária
videní 767
02.03.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Hovädzie pliecko
2 KS Cibuľa
2 - 3 KS Mrkva (väčšie)
1 PL Bravčová masť
2 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
3 KS Bobkový list
3 KS Nové korenie (celé)
1 KS Zemiaky
2 strúčik Cesnak
Postup prípravy pre Hovädzie mäso na mrkve
  1. 1

    Na roztopenej bravčovej masti si opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a za občasného miešania dusíme a podľa potreby podlievame vodou. Ak je mäsko takmer mäkké, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, bobkový list a celé nové korenie a na drobno nakrájaný cesnak. Chvíľku ešte dusíme.

  2. 2

    Keď sú mäso a mrkva mäkké, dolejeme viac vody a pridáme na jemno nastrúhaný zemiak čím zahustíme. Dochutíme soľou a korením podľa potreby a podávame napr. s ryžou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie na horčici s ryžou
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Chilli con carne
Kôprová omáčka
Syrové cestoviny so šunkou a slaninou
Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf