Hovädzí guláš na pive

Hodnotenie (4.9/5)
22
Čas prípravy
200 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1477
25.02.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzie mäso (mala som nožinu z mladého býčka, na veľké kocky)
  Múka hladká
  Olej
3 KS Cibuľa (väčšie)
4 strúčik Cesnak
1 PL Červená paprika sladká
2 PL Paradajkový pretlak
300 ml Pivo svetlé
  Hovädzí vývar
  Soľ
  Čierne korenie mleté
2 ČL Majoránka
4 KS Čili paprika (nadrobno)
Postup prípravy pre Hovädzí guláš na pive
  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, obalíme v hladkej múke, sprudka po častiach orestujeme na oleji a vložíme do "pomaláčku" (multifunkčný hrniec). Do výpeku potom vsypeme cibuľu a restujeme pekne do hneda, prisypeme mletú papriku, pridáme pretlak, oboje zarestujeme, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku "odvariť".

  2. 2

    Všetko vlejeme do hrnca na mäso, pridáme cesnak, chilli papričky, soľ a mleté ​​čierne korenie, prilejeme pivo a dolejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené. Uzavrieme a varíme domäkka cca 3 hodinky na vyšší stupeň.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie medailónky
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Čokoládové lasagne
Gazdovské cestoviny s nivou
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Kurací segedínsky guláš
Jahňacie kotlety
Bebe koláč nepečený
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanou pečienkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie