Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke

Hodnotenie (4.5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 633
17.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
  Bravčová panenka
1 balenie Šunka (schwardzvalska)
  Zemiaky (baby)
  Soľ
  Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke
  1. 1

    1. Panenku nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme a každé koliesko obalíme do šunky. Opečieme na panvici, každý tak dlho, ako chce mäsko prepiecť. Zemiaky upečieme v rúre klasicky. My k tomu ľúbime brusnicovú omáčku Vitana z obchodu. Kto chce môže si spraviť aj domácu.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bryndzové halušky
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Pečené teľacie na cibuľke a šťuchané zemiaky
Zemiakový šalát s domácou majonézou
Karamelovo - kávové rezy
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Šunka plnená zeleninou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf