Čevabčiči

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 108
17.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Mleté mäso
  Soľ
  Čierne korenie mleté
  Červená paprika sladká
  Múka hladká
  Horčica plnotučná
  Majoránka
1 KS Vajce slepačie
Postup prípravy pre Čevabčiči
  1. 1

    1.Mäso okoreníme, osolíme, pridáme papriku, vajce, horčicu a majoránku a premiešame. Vmiešame aj trochu hladkej múky. Spravíme šištičky, ktoré obalíme v hladkej múke a opekáme na panvici,

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Hovädzí guľáš
Tatarský biftek
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Zdravé zeleninové rizoto
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Ovocný koláč s tvarohom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf