Pečená kačka, kapusta a domáca knedľa

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
180 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 503
17.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Kačka
  Soľ
1 KS Kapusta červená
  Rasca
  Čierne korenie mleté
3 PL Olej slnečnicový
1 KS Cibuľa červená
1 KS Cibuľa žltá
1 KS Jablko
4 PL Cukor kryštálový
2 PL Ocot
Postup prípravy pre Pečená kačka, kapusta a domáca knedľa
  1. 1

    1.Kačku premyjeme, riadne nasolíme deň vopred a odložíme do chladničky. Ráno znova nasolíme vložíme do nej jednu celú,bielu očistenú cibuľu a 1 jablko a dáme do zapekacej misy. Podlejeme vodou a pečieme zakryté 2 hodiny na 180°. Po dvoch hodinách ju vyberieme, otočíme a dáme odokryté piecť na 200° cca hodinu. Každých 15 minút polievame výpekom a po cca pol hodine ju otočíme naspäť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Škvarkové pagáče
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Kuracie medailónky
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Sviečková na smotane
Výborná krémová Mrkvová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf