Pečená krkovička, kapusta a knedľa

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 2207
15.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
3 KS Bobkový list
5 KS Nové korenie
2 KS Cibuľa žltá
1 Kg Kapusta kyslá
  Cukor kryštálový (podľa chuti)
3 KS Zemiaky
  Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Pečená krkovička, kapusta a knedľa
  1. 1

    1. Mäso dáme variť do vody, pridáme bobkový list, cibuľu v celku a nové korenie. Varíme cca hodinu.

  2. 2

    2. Kapustu si prepláchneme čistou vodou. Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji a pridáme kapustu. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme cukor. podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podlievame a dusíme cca hodinku. Keď je kapusta mäkká, pridáme nastrúhané zemiaky, tie ju zahustia. Podľa chutí, osolíme, ocukríme. Kapusta musí byť sladkastá.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Krkovička s cesnakom a zemiakmi
Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou
Syrovo smotanové cestoviny so šunkou
Krémová polievka z ružičkového kelu
Cuketové guličky so syrom Eidam
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Výborná restovaná zelenina s Paccheri cestovinou a syrom
Kuracie s brokolicovou omáčkou a domáce široké rezance
Halušky s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie