Pečená krkovička, kapusta a knedľa

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 100 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
(4.67 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1. Mäso dáme variť do vody, pridáme bobkový list, cibuľu v celku a nové korenie. Varíme cca hodinu.

  • Krok 2.

    2. Kapustu si prepláchneme čistou vodou. Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji a pridáme kapustu. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme cukor. podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podlievame a dusíme cca hodinku. Keď je kapusta mäkká, pridáme nastrúhané zemiaky, tie ju zahustia. Podľa chutí, osolíme, ocukríme. Kapusta musí byť sladkastá.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.