Pečená krkovička, kapusta a knedľa

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1099
15.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Údené mäso
3 KS Bobkový list
5 KS Nové korenie
2 KS Cibuľa žltá
1 Kg Kapusta kyslá
  Cukor kryštálový (podľa chuti)
3 KS Zemiaky
  Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Pečená krkovička, kapusta a knedľa
  1. 1

    1. Mäso dáme variť do vody, pridáme bobkový list, cibuľu v celku a nové korenie. Varíme cca hodinu.

  2. 2

    2. Kapustu si prepláchneme čistou vodou. Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji a pridáme kapustu. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme cukor. podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podlievame a dusíme cca hodinku. Keď je kapusta mäkká, pridáme nastrúhané zemiaky, tie ju zahustia. Podľa chutí, osolíme, ocukríme. Kapusta musí byť sladkastá.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Šošovicová polievka na kyslo
Pudingová roláda bez múky
Omeleta so šunkou
Cestoviny s kuracím mäsom na smotane
Karfiol pečený v rúre
Kuracie na smotane s ryžou
Lahodná roláda Deň a Noc
Bravčové stehno na zeleninovej omáčke s cestovinou
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie