Španielsky vtáčik trochu inak

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1773
15.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Cibuľa žltá
500 g Bravčové karé
3 KS Vajce slepačie
2-3 KS Párky
3 PL Horčica plnotučná
700 ml Kurací vývar
1 balenie Tarhoňa
Postup prípravy pre Španielsky vtáčik trochu inak
  1. 1

    Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou a dáme odležať do chladničky. V hrnci mäso potom z prudka opečieme a vyberieme z hrnca.

  2. 2

    vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu,vložíme mäso naspäť a pridáme vývar. Dusíme do mäkka a zatiaľ si na drobno nakrájame párky a uvarené vajcia.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bratislavské pliecko s cestovinami
Bolonské špagety alá MIMI
Filety pstruha na masle
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Sex na tanieri ako výborný koláč
Fazuľová polievka podľa receptu starej mamy
Znojemská hovädzia pečienka
Granadiersky pochod s párkom
Kysnuté buchty
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie