Kuracie rezne marinované v kyslej smotane a zemiakový šalát

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kubíka mrzelo, že jsme ten štědrovečerní bramborový salát snědli moc rychle. Tak jsem mu slíbila, že si ho při nejbližší příležitosti zase uděláme a dáme si k němu třeba řízečky. Takže ho ten můj nápad nadchl rovnou dvakrát... :)Danula
videní 359
06.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 plátok Kuracie prsia (ale možno pokojne použiť aj iné mäsko (naklepať))
1 kelímok Kyslá smotana (180g)
1 KS Vajce
2 PL Solamyl
1 PL Podravka
1 PL Sušený cesnak
1/2 ČL Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Kuracie rezne marinované v kyslej smotane a zemiakový šalát
  1. 1

    V miske zmiešame suché ingrediencie a potom pridáme vajcia a kyslú smotanu a dôkladne premiešame. Vo vzniknutej zmesi pekne vymiešame naklepané plátky mäsa a ukladáme ich do uzatvárateľnej nádoby.

  2. 2

    Ak nám nejaká zmes zostane, nevyléváme ju, ale nalejeme na mäso, uzavrieme a uložíme na 12 hodín do chladničky.

  3. 3

    Hodinku pred plánovanou prípravou vyberieme mäso z chladničky a necháme na kuchynskej linke trochu zaklimatizovať.

  4. 4

    Potom jednotlivé plátky mäsa obaľujeme v strúhanke a vyprážame vo vyššej vrstve tuku z oboch strán dozlatista.

  5. 5

    Podávame s obľúbeným zemiakovým šalátom. Výsledok bude stáť za to :)

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zemiakový prívarok
Pikantný segedínsky guláš
Muffiny
Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Šalát s kuracím mäsom
Plnené Tortillové košíky syrom a dobrotou
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf