x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom

slide
(4.92 / 5)
  • Vhodné na :

Je to klasika ale veľmi dobrá dobrá


Potrebujeme:

  • Príloha:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiakové cesto: Nastrúhame zemiaky, osolíme a koreníme. Pridáme cca 2 č l. majoránky, 2 vajíčka, cca 2 strúčiky cesnaku a cca 4- 5 PL hladkej múky a dobre to premiešame.

  • Krok 2.

    Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Teraz ho obalíme v hladkej múke a hneď na to ho obalíme aj do zemiakového cesta. Vyprážame na dobre rozpálenom oleji alebo na bravčovej masti.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (1)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.