Pštrosie vajce so zemiakovou kašou

Hodnotenie (4.9/5)
15
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
"Mamííí a to se ty "štrosí" vajíčka jedí i se skořápkou?", převaluje Kuba na talíři "pštrosáka" sem a tam a koulí přitom očima.Danula
videní 1241
20.12.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Mleté mäso (mix hovädzieho a bravčového)
podľa chuti   Soľ
podľa chuti   Čierne korenie mleté
podľa chuti   Rasca mletá
1   Vajce
1 KS Rožok (starší, na kocky)
trocha   Mlieko
4 KS Vajce (na tvrdo, olúpané)
2 PL Múka hladká (podľa potreby)
Trojobal:
Množstvo Ingrediencia
1 KSVajce
2 PLMúka hladká
2 PLStrúhanka
na vyprážanie  Olej
Postup prípravy pre Pštrosie vajce so zemiakovou kašou
  1. 1

    Rožok zalejeme mliekom, necháme chvíľku nasať a potom vyžmýkať a prebytočné mlieko zlejeme.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Čevapčiči
Domáca parená-kysnutá knedľa
Švédske morčacie závitky s ryžou
Pstruh na masle
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Najlepšia domáca Mortadela
Restovaná kuracia pečeň
Hruškovo zelerová krémová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf