Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kdybyste náhodou nevěděli, čím potěšit svůj protějšek, když se takhle v pátek odpoledne vrátí z práce v ne zrovna nejlepší náladě... :D :D :D A věřte, že tohle papání potěší nejen pány, ale samozřejmě i dámy.Danula
videní 2092
14.12.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčová krkovička (na plátky)
  Grilovacie korenie (podľa chuti)
  Olej
  Múka hladká
250 g Fazuľa struková (mrazená)
100 g Anglická slanina (podľa chuti)
  Provensálska zmes (podľa chuti)
  Podravka (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
  1. 1

    Mäso poprepichujeme tanderizérom (kto nemá, klasicky naklepeme z oboch strán tĺčikom na mäso), okoreníme podľa chuti (ja som použila grilovaciu cesnakovoú zmes), pokvapkáme olejom a vtrieme do mäsa.

  2. 2

    Necháme aspoň hodinku v chlade, potom sprudka orestujeme na suchej panvici asi 3 minúty z každej stany, ale dĺžka pečenia sa odvíja od preferencií, kto radšej prepečenejšie, pečie dlhšie. Solíme až pred podávaním.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčová panenka s cibuľkou
Holandský rezeň
Bryndzové pirohy
Strúhaný tvarohový
Fliačky s hlávkovou kapustou
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Zapekaný karfiol
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie