Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
600 g | Bravčová krkovička (na plátky) |
  | Grilovacie korenie (podľa chuti) |
  | Olej |
  | Múka hladká |
250 g | Fazuľa struková (mrazená) |
100 g | Anglická slanina (podľa chuti) |
  | Provensálska zmes (podľa chuti) |
  | Podravka (podľa chuti) |
  | Soľ (podľa chuti) |
Mäso poprepichujeme tanderizérom (kto nemá, klasicky naklepeme z oboch strán tĺčikom na mäso), okoreníme podľa chuti (ja som použila grilovaciu cesnakovoú zmes), pokvapkáme olejom a vtrieme do mäsa.
Necháme aspoň hodinku v chlade, potom sprudka orestujeme na suchej panvici asi 3 minúty z každej stany, ale dĺžka pečenia sa odvíja od preferencií, kto radšej prepečenejšie, pečie dlhšie. Solíme až pred podávaním.