listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.

  • Krok 2.

    Potom mäso naskladať do hrnca (ja som použila papiňák). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja som varila 30 minút (ak nevaríte v papiňáku tak varte 60min).

  • Krok 3.

    Potom mäso vybrať, omáčku podľa potreby zahustiť (zápražka z vychladnutého vývaru a hladkej múky) a dochutiť čerstvo mletým korením a sardelovou pastou (opatrne, je veľmi slaná).

  • Krok 4.

    Ako prílohu som zvolila jazmínovú ryžu. Dobrú chuť

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept