Hovädzia roštenka na horčici s ryžou

Hodnotenie (4.9/5)
11
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5672
02.12.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1,5 Kg Hovädzia roštenka
1 KS Cibuľa (nadrobno)
  Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Horčica plnotučná
  Vývar (mäsový)
  Sardelová pasta
Postup prípravy pre Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
  1. 1

    Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.

  2. 2

    Potom mäso naskladať do hrnca (ja som použila papiňák). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja som varila 30 minút (ak nevaríte v papiňáku tak varte 60min).

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Zákusok orechový chlebíček
Cuketové rolky
Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou
Zeleninové rizoto so syrom
Kokosový obaľovaný koláč
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Jogurtové langoše
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie