Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
1,5 Kg | Hovädzia roštenka |
1 KS | Cibuľa (nadrobno) |
  | Múka hladká |
  | Soľ (podľa chuti) |
  | Čierne korenie mleté (podľa chuti) |
  | Horčica plnotučná |
  | Vývar (mäsový) |
  | Sardelová pasta |
Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.
Potom mäso naskladať do hrnca (ja som použila papiňák). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja som varila 30 minút (ak nevaríte v papiňáku tak varte 60min).