Plnené bravčové závitky

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ponúkam vám recept na mäsové závitky, ktoré sa dajú robiť ako z hovädzieho, tak aj s bravčového, či kuracieho mäska. Plniť môžte tiež podľa vlastnej chuti, fantázii a chuti sa medze nekladú..... Použijeme mäsko zo stehna, alebo v prípade kuraciny prsia. Takže:Iveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1261
04.11.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 x plátok Bravčové stehno (rezne)
4 x plátok Šunka (fajnová šunka / slaninka)
3 PL Olej
1 KS Vajce (na tvrdo)
  Kyslá uhorka
  Mrkva
  Horčica
  Cibuľa
  Soľ (podľa chuti)
  Korenie (podľa chuti)
Postup prípravy pre Plnené bravčové závitky
  1. 1

    Mäsko si naklepeme, potrieme horčicou, posolíme a na každý rezeň položíme plátok šunky, alebo slaninky. Na to ukladáme štvrtku vajíčka, štvrtku uhorky a štvrtku mrkvy. Potom pevne zvynieme. Môžme spevniť špáradlom, alebo niťou.

  2. 2

    Takto upravené roládky opečieme zo všetkých strán na oleji. Vyberieme na tanier. Do výpeku pridáme na drobno nakrájanú cibuľku a restujeme do sklovita. Potom vrátime roládky späť, podlejeme vodou, asi do polovice rolád a zakryté dusíme do zmäknutia mäska. Podľa potreby podlievame.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Lievance s jahodovou polevou
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Krémové hubové (dubákové) rizoto
Francúzke zemiaky
Zemiakovo klobásový špíz
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Ryba na masle s hráškovým pyré
Bravčové plátky na pive
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie