x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Pikantný segedínsky guláš

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 80 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Iveta Lapinová
Pozor Súťaž!
Vianočná súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.83 / 5)
  • Vhodné na :

Segedoš, bez smotany a múky, presne taký, ako ho robievala moja stará mama :)


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso pokrájame na kocky. Pokrájanú cibuľu restujeme vo väčšom hrnci na masti do sklovita. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú červenú papriku, štipku rasce.

  • Krok 2.

    Restujeme pár minút, stíšime oheň, zakryjeme a dusíme. Mäsko pustí vlastnú šťavu, ale treba dávať pozor a podľa potreby polievať vodou. Keď mäsko zmäkne, pridáme vyžmýkanú kyslú kapustu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.