Pikantný segedínsky guláš

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Segedoš, bez smotany a múky, presne taký, ako ho robievala moja stará mama :)Iveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 835
03.11.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčové pliecko
2 PL Bravčová masť
2 KS Cibuľa
500 g Kapusta kyslá
1 PL Paradajkový pretlak
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Červená paprika sladká (podľa chuti)
1 štipka Rasca
2 KS Čili paprika (bez jadierok, odvážny môžu použiť aj jadierka )
Postup prípravy pre Pikantný segedínsky guláš
  1. 1

    Mäso pokrájame na kocky. Pokrájanú cibuľu restujeme vo väčšom hrnci na masti do sklovita. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú červenú papriku, štipku rasce.

  2. 2

    Restujeme pár minút, stíšime oheň, zakryjeme a dusíme. Mäsko pustí vlastnú šťavu, ale treba dávať pozor a podľa potreby polievať vodou. Keď mäsko zmäkne, pridáme vyžmýkanú kyslú kapustu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Tvarohovo čokoládové čudo
Kokosový obaľovaný koláč
Domáci zemiakový guláš s klobásou
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Makový koláč s citrónovou polevou
Pečené a plnené kura
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Kuracie plnené guličky
Banánová roláda
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf