Pikantný segedínsky guláš

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Segedoš, bez smotany a múky, presne taký, ako ho robievala moja stará mama :)Iveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 928
03.11.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčové pliecko
2 PL Bravčová masť
2 KS Cibuľa
500 g Kapusta kyslá
1 PL Paradajkový pretlak
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Červená paprika sladká (podľa chuti)
1 štipka Rasca
2 KS Čili paprika (bez jadierok, odvážny môžu použiť aj jadierka )
Postup prípravy pre Pikantný segedínsky guláš
  1. 1

    Mäso pokrájame na kocky. Pokrájanú cibuľu restujeme vo väčšom hrnci na masti do sklovita. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú červenú papriku, štipku rasce.

  2. 2

    Restujeme pár minút, stíšime oheň, zakryjeme a dusíme. Mäsko pustí vlastnú šťavu, ale treba dávať pozor a podľa potreby polievať vodou. Keď mäsko zmäkne, pridáme vyžmýkanú kyslú kapustu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Špagety s hlivou a mrkvový šalát
Špenátové halušky s kuracím mäsom
Mini langoše
Granadiersky pochod s párkom
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Syrové cestoviny so šunkou a slaninou
Pečený kapor na zemiakoch
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie