Bravčové karé na horčicovej omáčke so zeleninou

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 6905
22.10.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Bravčové karé
2 PL Dijonská horčica
  Olej olivový
100 g Maslo
2 KS Cibuľa šalotka
2 strúčik Cesnak
250 ml Vývar
1 balenie Smotana na varenie
400 g Mrazená zelenina
  Zemiakový škrob
Postup prípravy pre Bravčové karé na horčicovej omáčke so zeleninou
  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, nakoreníme a natrieme z jednej strany diónskou horčicou.Pečieme na panvici na masle a olivovom oleji z obidvoch strán maximálne 4 minúty.

  2. 2

    Potom dáme mäso do alobalu. Na tom výpeku si speníme 2 najemno nakrájané šalotky a 2 strúčiky cesnaku. Potom pridáme mrazenú zeleninu, jemne posolíme a dokoreníme Môžeme pridať 1 ČL horčice a podlejeme s vývarom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
Peter | 10.04.2020 10:38:12
No Peca je macher :) sledujem tvoje recepty ... tento určite vyskúšam tiež
profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Grécka polievka
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Kapor na masle
Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Pečené a plnené kura
Banánovo čučoriedkové toasty
Kurací segedínsky guláš
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie