Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou

Mária Fiľakovská

Porcií 2
Minút 85
Náročnosť Nízka

(4.83 / 5)
Videné: 9 861 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso si okoreníme a osolíme zo všetkých strán. Z prudka opečieme na roztopenej masti z každej strany. Potom podlievame vodou a prikryté dusíme do mäkka. Mäkké vyberieme a nakrájame na plátky.

  • Krok 2.

    Pripravíme si omáčku. Vo výpeku opražíme asi 1 PL hladkej múky, zalejeme 0,5 l mliekom a prevaríme. Pridáme soľ, bobkový list, nové celé korenie, cukor a samozrejme kôpor. Zahustíme rozmiešaným mliekom s múkou, dobre prevaríme a podávame s mäskom a knedlíkom.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept