Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pre niekoho zvláštna kombinácia, ale naozaj to ide do kopy a ja toto jedlo vrelo odporúčam. Ako prílohu k nemu môžte použiť zemiaky v akejkoľvek forme, pre milovníkov zeleninky, môžte pridať okrem kapusty akúkoľvek inúIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 721
06.10.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (alebo iné kúsky kuraťa)
800 g Kapusta kyslá
250 g Slanina (prerastená)
2 PL Maslo
  Korenie
Postup prípravy pre Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
  1. 1

    Pripravíme si plech: Vložíme doň papier na pečenie, naň poukladáme vedľa seba nakrájanú slaninku, na slaninku navrstvime kyslú kapustu. Maslo rozpustíme v kastróliku, primiešame korenie.

  2. 2

    Zmesou ponatierame kúsky kuraťa zo všetkých strán a uložíme na kapustu. Ak maslo ostane, môžme ním pokropit kapustu. Tak pripravené mäsko s kapustou zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov jednu hodinu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Dusená pečeň na slanine a cibuli
Kuracie mäso na sladko čili
Rýchly krehký jogurtový koláč
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Langoše z jogurtového cesta
Znojemská hovädzia pečienka
Langoše
Losos s hráškovým kuskusom
Kuracia pečeň na smotane s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie