Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pre niekoho zvláštna kombinácia, ale naozaj to ide do kopy a ja toto jedlo vrelo odporúčam. Ako prílohu k nemu môžte použiť zemiaky v akejkoľvek forme, pre milovníkov zeleninky, môžte pridať okrem kapusty akúkoľvek inúIveta
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
videní 69
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (alebo iné kúsky kuraťa)
800 g Kapusta kyslá
250 g Slanina (prerastená)
2 PL Maslo
  Korenie
Postup prípravy pre Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
  1. 1

    Pripravíme si plech: Vložíme doň papier na pečenie, naň poukladáme vedľa seba nakrájanú slaninku, na slaninku navrstvime kyslú kapustu. Maslo rozpustíme v kastróliku, primiešame korenie.

  2. 2

    Zmesou ponatierame kúsky kuraťa zo všetkých strán a uložíme na kapustu. Ak maslo ostane, môžme ním pokropit kapustu. Tak pripravené mäsko s kapustou zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov jednu hodinu.

  3. 3

    Potom plech vyberieme, alobal odstránime a ešte dopečieme 10 minút do zlatista. Príloha.... Akokoľvek upravené zemiaky, pripadne i ryža, alebo ako v mojom prípade zeleninové hranolky

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Holúbky - plnená kapusta
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Džatky domáce ako od babky
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Bryndzové pirohy
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Syrová roláda s kuracími prsiami a hubami
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf