Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste

Hodnotenie (4.7/5)
6
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pre niekoho zvláštna kombinácia, ale naozaj to ide do kopy a ja toto jedlo vrelo odporúčam. Ako prílohu k nemu môžte použiť zemiaky v akejkoľvek forme, pre milovníkov zeleninky, môžte pridať okrem kapusty akúkoľvek inúIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 940
06.10.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (alebo iné kúsky kuraťa)
800 g Kapusta kyslá
250 g Slanina (prerastená)
2 PL Maslo
  Korenie
Postup prípravy pre Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
  1. 1

    Pripravíme si plech: Vložíme doň papier na pečenie, naň poukladáme vedľa seba nakrájanú slaninku, na slaninku navrstvime kyslú kapustu. Maslo rozpustíme v kastróliku, primiešame korenie.

  2. 2

    Zmesou ponatierame kúsky kuraťa zo všetkých strán a uložíme na kapustu. Ak maslo ostane, môžme ním pokropit kapustu. Tak pripravené mäsko s kapustou zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov jednu hodinu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Domáci Pribinačik
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Hovädzí stroganov s jasmínovou ryžou
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Kokosový obaľovaný koláč
Krémová tekvicová polievka hokkaido
Pečená kačka
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie