Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
100 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pre niekoho zvláštna kombinácia, ale naozaj to ide do kopy a ja toto jedlo vrelo odporúčam. Ako prílohu k nemu môžte použiť zemiaky v akejkoľvek forme, pre milovníkov zeleninky, môžte pridať okrem kapusty akúkoľvek inúIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 434
06.10.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (alebo iné kúsky kuraťa)
800 g Kapusta kyslá
250 g Slanina (prerastená)
2 PL Maslo
  Korenie
Postup prípravy pre Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
  1. 1

    Pripravíme si plech: Vložíme doň papier na pečenie, naň poukladáme vedľa seba nakrájanú slaninku, na slaninku navrstvime kyslú kapustu. Maslo rozpustíme v kastróliku, primiešame korenie.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pečene zeleninové rizoto
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Čokoládové lasagne
Segedínsky guľáš
Vajíčková nátierka
Šunková nátierka
Cesnaková nátierka
Koláč z kyslého mlieka
Langoše
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf