x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste

Iveta Lapínová

Porcií 4
Minút 100
Náročnosť Nízka

(4.67 / 5)
Videné: 5 043 x
slide

Komentár kuchára

Pre niekoho zvláštna kombinácia, ale naozaj to ide do kopy a ja toto jedlo vrelo odporúčam. Ako prílohu k nemu môžte použiť zemiaky v akejkoľvek forme, pre milovníkov zeleninky, môžte pridať okrem kapusty akúkoľvek inú


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Pripravíme si plech: Vložíme doň papier na pečenie, naň poukladáme vedľa seba nakrájanú slaninku, na slaninku navrstvime kyslú kapustu. Maslo rozpustíme v kastróliku, primiešame korenie.

  • Krok 2.

    Zmesou ponatierame kúsky kuraťa zo všetkých strán a uložíme na kapustu. Ak maslo ostane, môžme ním pokropit kapustu. Tak pripravené mäsko s kapustou zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov jednu hodinu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept