Bravčové na hrášku s ryžou

Hodnotenie (4.9/5)
14
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 2835
30.09.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 PL Olej slnečnicový
500 g Bravčové karé
1 KS Cibuľa
3 ČL Červená paprika sladká
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
1 Konzerva Paradajkový pretlak (malá)
1 Konzerva Hrášok (malá)
200 g Eidam tehla (na posypanie)
2-3 PL Múka hladká (na zahustenie)
1 balenie Ryža
Postup prípravy pre Bravčové na hrášku s ryžou
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a necháme zatiahnuť. Pridáme papriku, soľ a korenie,podlejeme vodou a dusíme

  2. 2

    Keď je mäso skoro mäkké pridáme pretlak a hrášok. udusené mäso so šťavou zahustime s múkou rozmiešanou vo vode. Podávame s ryžou. Posypeme najemno strúhaným eidamom

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Strapačky s kyslou kapustou
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
Karbonátky
Kari kura so syrovou omáčkou
Pečený králik
Kotlikový guľáš hovädzí bravčový
Ryba na masle s hráškovým pyré
Omeleta plnená špenátom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf