Cícerová kaša s miniklobáskami

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Mamko, venku to tak voní, že by mi to utrhlo nos... co to zase kuchtíš dobrýho?-- šmejdí můj mužský po kuchyni a potahuje frňákem. A to jsem jen osmažila cibulku.Danula
videní 717
22.09.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Cícer
100 ml Smotana na šľahanie
1 PL Majoránka
2 strúčik Cesnak (prelisovať)
  Soľ
  Podravka
1 KS Cibuľa (nadrobno, orestovať)
Postup prípravy pre Cícerová kaša s miniklobáskami
  1. 1

    Cícer cez noc namočíme do vody. Ráno zlejeme, prepláchneme, opäť zlejeme a zalejeme znovu vodou. Pozor, nesolíme !!! Varíme domäkka, prípadne zbierame penu. Keď je cícer mäkký pridáme prelisovaný cesnak a ešte chvíľku varíme.

  2. 2

    Potom všetko rozmixujeme tyčovým mixérom (ja si hrsť nerozmixované cíceru skrývam stranou a pridávam do kaše pri servírovaní, len tak pre oko :-)). Prilejeme smotanu, pridáme Podravku, majoránku a cibuľku, podľa chuti dosolíme a necháme ešte asi 10 minutiek prehriať.

  3. 3

    Podávame s obľúbenou (napríklad grilovanou) klobáskou

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kakaové esíčka
Hovädzí guláš na pive
Kakaové palacinky
Bravčové na hrášku s ryžou
Pečené kuracie stehná
Švédske mäsové guľky
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Granadiersky pochod s párkom
Rizoto so sušenými paradajkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie