Cícerová kaša s miniklobáskami

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Mamko, venku to tak voní, že by mi to utrhlo nos... co to zase kuchtíš dobrýho?-- šmejdí můj mužský po kuchyni a potahuje frňákem. A to jsem jen osmažila cibulku.Danula
Cícerová kaša s miniklobáskami
videní 79
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Cícer
100 ml Smotana na šľahanie
1 PL Majoránka
2 strúčik Cesnak (prelisovať)
  Soľ
  Podravka
1 KS Cibuľa (nadrobno, orestovať)
Postup prípravy pre Cícerová kaša s miniklobáskami
  1. 1

    Cícer cez noc namočíme do vody. Ráno zlejeme, prepláchneme, opäť zlejeme a zalejeme znovu vodou. Pozor, nesolíme !!! Varíme domäkka, prípadne zbierame penu. Keď je cícer mäkký pridáme prelisovaný cesnak a ešte chvíľku varíme.

  2. 2

    Potom všetko rozmixujeme tyčovým mixérom (ja si hrsť nerozmixované cíceru skrývam stranou a pridávam do kaše pri servírovaní, len tak pre oko :-)). Prilejeme smotanu, pridáme Podravku, majoránku a cibuľku, podľa chuti dosolíme a necháme ešte asi 10 minutiek prehriať.

  3. 3

    Podávame s obľúbenou (napríklad grilovanou) klobáskou

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Ceketa v syrovom cestíčku
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Syrová omáčka
Lievance s jahodovou polevou
Bryndzová nátierka
Bravčové na hrášku s ryžou
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Zeleninový vývar
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf