x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 80 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Iveta Lapinová
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.67 / 5)
  • Vhodné na :

Panenka z diviny /hovädziny /, plnená sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Do mäsa urobíme otvor ostrým nožom, naplníme sušenými slivkami, môžme dobre potlačiť, koľko sa zmestí. Potrieme soľou, korením a na oleji opečieme zo všetkých strán. Vyberieme na tanier.

  • Krok 2.

    Do výpeku pridáme pokrájanú šalotku, krátko orestujeme. Mäso vrátime späť, pridáme odkôstkovane a pokrájané slivky, podlejeme približne 3 dcl vinka a prikryté dusíme asi 50 minút, kým je mäso mäkké. Podľa potreby podlievame vínom. Potom mäso znovu vyberieme, zabalíme do ALU fólie a uložíme do tepla.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.