x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli

Iveta Lapínová

Porcií 4
Minút 80
Náročnosť Nízka

(4.67 / 5)
Videné: 5 744 x
slide

Komentár kuchára

Panenka z diviny /hovädziny /, plnená sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Do mäsa urobíme otvor ostrým nožom, naplníme sušenými slivkami, môžme dobre potlačiť, koľko sa zmestí. Potrieme soľou, korením a na oleji opečieme zo všetkých strán. Vyberieme na tanier.

  • Krok 2.

    Do výpeku pridáme pokrájanú šalotku, krátko orestujeme. Mäso vrátime späť, pridáme odkôstkovane a pokrájané slivky, podlejeme približne 3 dcl vinka a prikryté dusíme asi 50 minút, kým je mäso mäkké. Podľa potreby podlievame vínom. Potom mäso znovu vyberieme, zabalíme do ALU fólie a uložíme do tepla.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept