Panenka z diviny /hovädziny /, plnená sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Videné: 5 326 x
Do mäsa urobíme otvor ostrým nožom, naplníme sušenými slivkami, môžme dobre potlačiť, koľko sa zmestí. Potrieme soľou, korením a na oleji opečieme zo všetkých strán. Vyberieme na tanier.
Do výpeku pridáme pokrájanú šalotku, krátko orestujeme. Mäso vrátime späť, pridáme odkôstkovane a pokrájané slivky, podlejeme približne 3 dcl vinka a prikryté dusíme asi 50 minút, kým je mäso mäkké. Podľa potreby podlievame vínom. Potom mäso znovu vyberieme, zabalíme do ALU fólie a uložíme do tepla.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.