Katov meč - Bravčové na zemiakoch

Hodnotenie (4.9/5)
9
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Keď sa človek potrebuje zohriať, dá si horúci čaj, či za kalíštek....no ak sa chcete zohriať poriadne, doporučujem toto nenáročné a celkom rýchlo pripravené jedlo. Upozorňujem však....chuťové poháriky dostanú riadne zabrať a v žiadnom prípade, nenúkajte toto jedlo deťom. Kto má však rád štipľavé, pikantné....ten si príde na svojeIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 3457
16.09.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Bravčové mäso (chudé, stehno alebo karé)
3 PL Worcestrová omáčka
štipka   Soľ
1 KS Cibuľa
2 KS Uhorky nakládané (nadrobno)
1 KS Paprika červená (na pásiky)
1 KS Paprika zelená (na pásiky)
1-2 KS Paradajka (na mesiačiky)
1-2 KS Feferón (podľa chuti)
1-2 KS Baraní chrbát (podľa chuti)
  Čili paprika (podľa chuti)
Príloha:
Množstvo Ingrediencia
600 gZemiaky
Postup prípravy pre Katov meč - Bravčové na zemiakoch
  1. 1

    Mäsko nakrájame na rezance, hrubé asi pol cm, pridáme omáčku, štipku soli a dobre premiešame. Necháme v chlade najlepšie cez noc.

  2. 2

    Na pikantnost použijeme chilli, feferónky, baranie rohy, aspoň päť kúskov spolu, prekrojíme na štvrtky, baranie rohy na kolieska. Mäso restujeme z ľahká na pár lyžiciach oleja, vyberieme na tanier.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
Krémová brokolicová polievka
Langoše
Letný ľahký šalát, vhodný na obed i na večeru
Boršč
Kuracie rizoto so zeleninou
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Koložvárska (Klužská) kapusta
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf