listok
Iveta Lapínová

Porcií 2
Minút 60
Náročnosť Nízka

(4.9 / 5)
Videné: 32 068 x
Katov meč - Bravčové na zemiakoch

Komentár kuchára

Keď sa človek potrebuje zohriať, dá si horúci čaj, či za kalíštek....no ak sa chcete zohriať poriadne, doporučujem toto nenáročné a celkom rýchlo pripravené jedlo. Upozorňujem však....chuťové poháriky dostanú riadne zabrať a v žiadnom prípade, nenúkajte toto jedlo deťom. Kto má však rád štipľavé, pikantné....ten si príde na svoje


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäsko nakrájame na rezance, hrubé asi pol cm, pridáme omáčku, štipku soli a dobre premiešame. Necháme v chlade najlepšie cez noc.

  • Krok 2.

    Na pikantnost použijeme chilli, feferónky, baranie rohy, aspoň päť kúskov spolu, prekrojíme na štvrtky, baranie rohy na kolieska. Mäso restujeme z ľahká na pár lyžiciach oleja, vyberieme na tanier.

  • Krok 3.

    Do výpeku pridáme cibuľu, uhorky, tiež orestujeme, vrátime späť mäsko a dusíme. Podľa potreby podlejeme malým množstvom vody. Dusíme 20 minút, potom pridáme papriku, paradajky a feferónky, premiešame, necháme prejsť varom a odstavíme.

  • Krok 4.

    Podávame so zemiakmi, alebo s čerstvým chlebíkom

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept