Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
400 g | Bravčové mäso (chudé, stehno alebo karé) |
3 PL | Worcestrová omáčka |
štipka   | Soľ |
1 KS | Cibuľa |
2 KS | Uhorky nakládané (nadrobno) |
1 KS | Paprika červená (na pásiky) |
1 KS | Paprika zelená (na pásiky) |
1-2 KS | Paradajka (na mesiačiky) |
1-2 KS | Feferón (podľa chuti) |
1-2 KS | Baraní chrbát (podľa chuti) |
  | Čili paprika (podľa chuti) |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
600 g | Zemiaky |
Mäsko nakrájame na rezance, hrubé asi pol cm, pridáme omáčku, štipku soli a dobre premiešame. Necháme v chlade najlepšie cez noc.
Na pikantnost použijeme chilli, feferónky, baranie rohy, aspoň päť kúskov spolu, prekrojíme na štvrtky, baranie rohy na kolieska. Mäso restujeme z ľahká na pár lyžiciach oleja, vyberieme na tanier.