Kurací perkelt s haluškami

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1589
29.08.2019
Potrebujeme:Na omáčku
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
4 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Smotana na varenie
3 PL Múka polohrubá
2 PL Olej slnečnicový
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
Halušky
Množstvo Ingrediencia
150 gMúka hladká
150 gMúka polohrubá
2 KSVajce slepačie
200 mlPitná voda (vlažná)
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kurací perkelt s haluškami
  1. 1

    1. Cibuľu nakrájame na drobno a opečieme na oleji do zlatista, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku. Opečieme , podlejeme vodou a necháme dusiť cca pol hodinku. Potom pridáme prevarenú vodu do trištvrte hrnca.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Losos na masle a smotanové zemiaky
Teľacie kocky na majoráne s cestovinami
Tvarohovo čokoládové čudo
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Kuracie na paprike s haluškami
Kapustnica
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf