Kurací perkelt s haluškami

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 3001
29.08.2019
Potrebujeme:Na omáčku
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
4 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Smotana na varenie
3 PL Múka polohrubá
2 PL Olej slnečnicový
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
Halušky
Množstvo Ingrediencia
150 gMúka hladká
150 gMúka polohrubá
2 KSVajce slepačie
200 mlPitná voda (vlažná)
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kurací perkelt s haluškami
  1. 1

    1. Cibuľu nakrájame na drobno a opečieme na oleji do zlatista, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku. Opečieme , podlejeme vodou a necháme dusiť cca pol hodinku. Potom pridáme prevarenú vodu do trištvrte hrnca.

  2. 2

    2.Pripravíme si zátrepku zo smotany, múky a červenej papriky. Za stáleho miešania vlejeme ku mäsu. Necháme prevrieť 10-15 minút a vypneme plameň.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Šuhajdy s orechovou plnkou
Banán v čokoláde
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Škvarkové pagáče
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Kurací segedínsky guláš
Smažený losos a zemiakové ruže
Znojemské bravčové plátky
Segedínsky guláš zo sójového mäsa
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie