Kurací perkelt s haluškami

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 2239
29.08.2019
Potrebujeme:Na omáčku
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
4 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Smotana na varenie
3 PL Múka polohrubá
2 PL Olej slnečnicový
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
Halušky
Množstvo Ingrediencia
150 gMúka hladká
150 gMúka polohrubá
2 KSVajce slepačie
200 mlPitná voda (vlažná)
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kurací perkelt s haluškami
  1. 1

    1. Cibuľu nakrájame na drobno a opečieme na oleji do zlatista, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku. Opečieme , podlejeme vodou a necháme dusiť cca pol hodinku. Potom pridáme prevarenú vodu do trištvrte hrnca.

  2. 2

    2.Pripravíme si zátrepku zo smotany, múky a červenej papriky. Za stáleho miešania vlejeme ku mäsu. Necháme prevrieť 10-15 minút a vypneme plameň.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Cviklové placky s ricottou
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Domáci slepačí vývar
Kura na paprike
Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Najlepší krémeš
Kuracie rizoto so zeleninou
Veľkonočná hrudka - videorecept
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf