Kurací perkelt s haluškami

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 70 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(4.8 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Vynikajúci kurací perkelt, známy tiež ako paprikáš :)


Potrebujeme:Na omáčku

  • Halušky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cibuľu nakrájame na drobno a opečieme na oleji do zlatista, pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku. Opečieme , podlejeme vodou a necháme dusiť cca pol hodinku. Potom pridáme prevarenú vodu do trištvrte hrnca.

  • Krok 2.

    Pripravíme si zátrepku zo smotany, múky a červenej papriky. Za stáleho miešania vlejeme ku mäsu. Necháme prevrieť 10-15 minút a vypneme plameň.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.