Kurací segedínsky guláš

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kurací segedínsky guláš
videní 62
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
1 Kg Kapusta kyslá
2 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Kyslá smotana
1 dl Mlieko polotučné
1 PL Múka hladká (kopcovitá)
KS Knedlík (ja robím domácu, ale môže byť aj kupovaná)
2 PL Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Kurací segedínsky guláš
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na jemno a opečieme na oleji do zlatista. Mäsko nakrájame na kocky, kapustu tiež pokrájame aby nebola dlhá.

  2. 2

    Ku cibuli pridáme mäso a opečieme, kým sa nezatiahne, okoreníme, pridáme papriku a nakoniec vložíme kapustu. Prmiešame poriadne a podlejeme horúcou vodou. Vody dáme podľa toho ako má kto rád, my máme radšej viac šťavy.

  3. 3

    Dusíme cca 40 minút na miernom ohni. Pripravíme si zátrepku zo smotany, mlieka a múky. Za stáleho miešania vlejeme do segedínu. Necháme prevrieť, dochutíme soľou a máme hotovo.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Kuracie prsia v krémovom plášti
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Syrová polievka s brokolicou a šampiňónmi
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Španielske vtáčky
Syrové placky - zemiakové
Plnená paprika so zemiakovým pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf