Kurací segedínsky guláš

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 223
29.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
1 Kg Kapusta kyslá
2 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Kyslá smotana
1 dl Mlieko polotučné
1 PL Múka hladká (kopcovitá)
KS Knedlík (ja robím domácu, ale môže byť aj kupovaná)
2 PL Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Kurací segedínsky guláš
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na jemno a opečieme na oleji do zlatista. Mäsko nakrájame na kocky, kapustu tiež pokrájame aby nebola dlhá.

  2. 2

    Ku cibuli pridáme mäso a opečieme, kým sa nezatiahne, okoreníme, pridáme papriku a nakoniec vložíme kapustu. Prmiešame poriadne a podlejeme horúcou vodou. Vody dáme podľa toho ako má kto rád, my máme radšej viac šťavy.

  3. 3

    Dusíme cca 40 minút na miernom ohni. Pripravíme si zátrepku zo smotany, mlieka a múky. Za stáleho miešania vlejeme do segedínu. Necháme prevrieť, dochutíme soľou a máme hotovo.

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Hovädzí stroganov s jasmínovou ryžou
Pstruh na provensálsky spôsob
Kuracie závitky so syrom a šunkou
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Domáci zemiakový guláš s klobásou
Bravčový perkelt s haluškami
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Cuketové halušky s cibuľkou a údeným mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf