Kurací segedínsky guláš

Hodnotenie (4.6/5)
5
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 5993
29.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Kuracie prsia
1 Kg Kapusta kyslá
2 PL Červená paprika sladká
1 KS Cibuľa
250 ml Kyslá smotana
1 dl Mlieko polotučné
1 PL Múka hladká (kopcovitá)
KS Knedlík (ja robím domácu, ale môže byť aj kupovaná)
2 PL Olej slnečnicový
Postup prípravy pre Kurací segedínsky guláš
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na jemno a opečieme na oleji do zlatista. Mäsko nakrájame na kocky, kapustu tiež pokrájame aby nebola dlhá.

  2. 2

    Ku cibuli pridáme mäso a opečieme, kým sa nezatiahne, okoreníme, pridáme papriku a nakoniec vložíme kapustu. Prmiešame poriadne a podlejeme horúcou vodou. Vody dáme podľa toho ako má kto rád, my máme radšej viac šťavy.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Živanská
Kurací segedínsky guláš
Plnená paprika
Bravčové soté po temešvársky
Domáci chlebík bez kysnutia
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Zapekaný karfiol
Rizoto ako zo školskej jedálne
Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie