Plnená paprika

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 701
20.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mleté mäso
150 KS Ryža
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
1 KS Cibuľa
1 KS Vajce slepačie
80 g Múka hladká
100 ml Olej slnečnicový
3 KS Bobkový list
1 ČL Škorica (mletá)
štipka Čierne korenie
100 g Paradajkový pretlak
800-1000 ml Zeleninový vývar
štipka Cukor kryštálový
4 KS Paprika biela (široká macatáNajskôr v osolenej vode uvaríme ryžu. Necháme ju vychladnúť a primiešame k mletému mäsu. Pridáme najemno posekanú cibuľu, vajce, osolíme a dochutíme korením. Touto zmesou naplníme papriky a zo zvyšku narobíme guľky.)
Postup prípravy pre Plnená paprika
  1. 1

    1.Najskôr v osolenej vode uvaríme ryžu. Necháme ju vychladnúť a primiešame k mletému mäsu. Pridáme najemno posekanú cibuľu, vajce, osolíme a dochutíme korením. Touto zmesou naplníme papriky a zo zvyšku narobíme guľky.

  2. 2

    2.Z oleja a múky urobíme svetlú zásmažku a zalejeme ju studeným vývarom.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Bravčová pečeň
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s cestovinami
Syrovo smotanové cestoviny so šunkou
Špagety s hlivou a mrkvový šalát
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Rýchly linecký koláč s marmeládou
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie