Pizza slimáky

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 232
20.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 plechovka Paradajkový pretlak
1 balenie Lístkové cesto
100 g Šunka (plátky)
100 g Eidam tehla (strúhaný)
1 KS Vajce slepačie
2 ČL Oregáno
1/2 Konzerva Kukurica
Postup prípravy pre Pizza slimáky
  1. 1

    1.Listkové cesto si vyvaľkáme. Rúru predhrejeme na 200°

  2. 2

    2.Paradajkový pretlak zmiešame s oregánom. Môžeme použiť aj kečup.a potrieme ním vyvaľkané cesto.

  3. 3

    3.Na to naukladáme šunku, posypeme kukuricou a strúhaným syrom.

  4. 4

    4.Cesto zrolujeme do rolky a dáme do chladničky na 10 minút. Vyberieme z chladničky a nakrájame na kolieska hrubé asi 0,5 - 1 centimeter.

  5. 5

    5.Uložíme na plech s papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajcom. Pečieme cca 12 minút.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Omeleta so šunkou
Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Najlepší nadýchaný perník
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Zemiakové gule plnené údeným mäsom
Kuracie medailónky
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf