Falošná sviečková na smotane

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Falošná sviečková na smotane
videní 31
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové karé
3 KS Mrkva
1 KS Petržlen
0,5 KS Zeler
1 KS Kaleráb
1 KS Cibuľa
2 KS Bobkový list
250 ml Smotana na šľahanie
1/2 KS Citrónová šťava
2 PL Olej slnečnicový
štipka Soľ
štipka Čierne korenie (mleté)
Postup prípravy pre Falošná sviečková na smotane
  1. 1

    1.Umyté a osušené mäso v celku opečieme na oleji zo všetkých strán v hrnci. Pridáme nakrájanú cibuľu, orestujeme a mäso vyberieme.

  2. 2

    2.Pridáme nakrájanú zeleninu, koreniny a riadne orestujeme.

  3. 3

    3.Mäso osolíme, okoreníme a pridáme naspäť k zelenine.Prilejeme vodu aby bolo mäso do 1/2 ponorené a môžeme pridať 1dcl bieleho vína.

  4. 4

    4.Necháme dusiť a keď je mäso mäkké, vyberieme ho.

  5. 5

    5.Vyberieme bobkové listy, hrniec odstavíme z ohňa a zmes rozmixujeme tyčovým mixérom.

  6. 6

    6.Dáme naspäť na oheň, pridáme smotanu a dochutíme šťavou z polovice citróna a soľou. Necháme prevrieť.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Kuracie mäso na sladko čili
Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou
Boršč
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Schaumrolle alá MIMI
Domáci vaječný likér
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf