Cuketa plnená mletým mäsom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Cuketa plnená mletým mäsom
videní 34
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Cuketa
500 g Mleté mäso (bravčové)
1 plechovka Paradajkový pretlak
2 ČL Oregáno
štipka Soľ
štipka Čierne korenie (mleté)
3 strúčik Cesnak
PL Olej olivový
250 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Cuketa plnená mletým mäsom
  1. 1

    1. Cuketu umyjeme, prerežeme pozdĺžne na polovicu a vydlabeme jadierka.

  2. 2

    2. Mäso si opražíme na oleji, kým sa zatiahne, pridáme oregáno,cesnak, pretlak, koreniny a necháme dusiť 10 minút. Občas premiešame.

  3. 3

    3. Cuketu lyžičkou naplníme touto zmesou a naukladáme na plech, na papier na pečenie. Posypeme syrom. Pečieme na teplote 200° cca 30 minút. Syr musí byť do zlatista.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Fazuľový guláš z údeným mäsom
Ovocný šalát
Francúzke zemiaky s klobásou a špekačkou
Švédske morčacie závitky s ryžou
Lievance s jahodovou polevou
Cesnaková nátierka
Smažená niva s anglickou slaninou
Kurací paprikáš
Strúhaný tvarohový
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf