Cuketa plnená mletým mäsom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 97
14.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Cuketa
500 g Mleté mäso (bravčové)
1 plechovka Paradajkový pretlak
2 ČL Oregáno
štipka Soľ
štipka Čierne korenie (mleté)
3 strúčik Cesnak
PL Olej olivový
250 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Cuketa plnená mletým mäsom
  1. 1

    1. Cuketu umyjeme, prerežeme pozdĺžne na polovicu a vydlabeme jadierka.

  2. 2

    2. Mäso si opražíme na oleji, kým sa zatiahne, pridáme oregáno,cesnak, pretlak, koreniny a necháme dusiť 10 minút. Občas premiešame.

  3. 3

    3. Cuketu lyžičkou naplníme touto zmesou a naukladáme na plech, na papier na pečenie. Posypeme syrom. Pečieme na teplote 200° cca 30 minút. Syr musí byť do zlatista.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pizza chlieb
Bravčové medailónky v slaninke
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Šampiňónová omáčka
Syrová roláda s kuracími prsiami a hubami
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Zemiakovo klobásový špíz
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf