x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Zložitý
  • Príprava : 120 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1.1kg zemiakov uvaríme v supke a potrieme na jemnom struhadle, pridáme 250g hrubej múky , 1 vajce , soľ a vypracujeme cesto .

  • Krok 2.

    2.Vyvalkame na 5 mm a nakrajame na štvorce 5x5 cm. Udene mäso uvarime deň vopred a nakrajame na kocky alebo pomelieme

  • Krok 3.

    3.Na oleji oprazime slaninu , pridáme 1kg kyslej kapusty, mletu červenú papriku, a udusime do mäkka.

  • Krok 4.

    4.Stvorceky naplnime masom, spravime z nich gulicky a vložíme do vriacej osolenej vody a varíme cca 15 minut.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.